Strona internetowa Triple A wykorzystuje pliki cookie. Szczegółowe informacje na temat używanych przez nas plików cookie oraz możliwości ich modyfikacji znajdują się na stronie Ok x

Polityka prywatności



Niniejsza polityka prywatności dotyczy wszystkich odwiedzających stronę www.aaa-riskfinance.pl.

Ustawa o ochronie danych osobowych

Szanujemy prywatność osób odwiedzających naszą stronę www i dbamy o to, aby ich dane osobowe były traktowane poufnie. Przekazywane nam informacje są przetwarzane zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych.

Wykorzystywanie danych osobowych

Gromadzenie i użytkowanie danych ma cel świadczenia na rzecz Klientów usług na odpowiednim poziomie lub przygotowania i realizacji umów. Państwa dane będą wykorzystywane wyłącznie przez Triple A - Risk Finance lub zostaną przekazane osobom trzecim po uprzednim otrzymaniu Państwa zgody.

Dane teleadresowe są ponadto wykorzystywane w celu informowania Państwa o produktach i usługach Triple A, które mogą być dla Państwa odpowiednie.

Usługa Google Analytics

W ramach usługi „Analytics“ amerykańska firma Google umieszcza za pośrednictwem naszej strony pliki cookies. Korzystamy z tej usługi, aby dowiedzieć się, w jaki sposób odwiedzający korzystają z naszej strony i otrzymywać na ten temat raporty zbiorcze. Google może przekazać te informacje osobom trzecim, jeśli zostanie do tego prawnie zobowiązana lub jeśli osoby te przetwarzają informacje w imieniu Google. Nie mamy na to wpływu.

Informacje gromadzone przez Google są w możliwe największym stopniu anonimowe. Państwa adres IP nie jest podawany. Informacje są przekazywane i przechowywane przez Google na serwerach w USA.

Pliki cookies

Pliki cookies to niewielkie pliki tekstowe, umieszczane przez strony danej witryny internetowej na komputerze osoby odwiedzającej tę witrynę. Triple A - Risk Finance używa plików cookies do optymalizacji funkcji określonych stron na swojej witrynie internetowej. Cookies pozwalają też zapamiętać Państwa ustawienia i preferencje.

  • Cookies funkcjonalne

Triple A - Risk Finance umieszcza na Państwa komputerach pliki cookies funkcjonalne. Są one konieczne, aby możliwe było świadczenie zamawianych przez Państwa usług. Pliki te pozwalają m.in. na to, aby po pierwszym zalogowaniu się w witrynie nie trzeba było logować się na nowo podczas wejść na kolejne strony. Cookies funkcjonalne zapamiętują też wypełnione na naszej na stronie formularze.

  • Cookies tymczasowe (sesyjne)

Oprócz cookies funkcjonalnych Triple A - Risk Finance umieszcza też cookies, które pozostają na komputerze jedynie przez ograniczony czas. Pliki te są automatycznie usuwane przy zamknięciu przeglądarki. Te tak zwane cookies sesyjne śledzą Państwa zachowanie na stronie podczas określonej wizyty. Dzięki tym danym Triple A - Risk Finance może dostosować witrynę do potrzeb odwiedzających.

  • Cookies stałe

Triple A - Risk Finance umieszcza także cookies, które zostają na Państwa komputerze przez dłuższy czas. Dzięki tym tak zwanym stałym cookies, witryna internetowa rozpozna Państwa komputer przy kolejnej wizycie. Te cookies umożliwiają nam pokazanie Państwu strony, która została dostosowana specjalnie do Państwa preferencji. Ponieważ Państwa preferencje są już ustawione, przy kolejnej wizycie oszczędzają Państwo czas, a użytkowanie witryny jest wygodniejsze.

Cookies można w każdym momencie usunąć z komputera. Można zrobić to konfigurując odpowiednie ustawienia przeglądarki, aby nie akceptowała cookies lub/i usuwając z przeglądarki wszystkie umieszczone już cookies. Możliwe jest również takie ustawienie przeglądarki, aby nie zezwalała na używanie cookies lub zezwalała tylko częściowo. Należy przy tym pamiętać, że usunięcie cookies może skutkować tym, że określone elementy witryny internetowej nie będą działać lub będą działać nieprawidłowo.

Wgląd w dane, ich poprawa i zmiana

Na pisemny wniosek mają Państwo możliwość wglądu w swoje dane osobowe. Jeśli przedstawione przez nas dane zawierają nieścisłości, mogą Państwo poprosić nas na piśmie o zmianę lub usunięcie tych danych. Ponadto jeśli nie chcą Państwo otrzymywać informacji o naszych produktach i usługach, mogą nas Państwo powiadomić o tym na piśmie pod następującym adresem:

Triple A - Risk Finance

Hoogoorddreef 7

1101 BA Amsterdam Zuidoost

Pytania

Jeśli mają Państwa pytania dotyczące naszej polityki prywatności, prosimy o kontakt. Nasze dane kontaktowe podane są w zakładce „Kontakt”.

Zastrzeżenie prawne

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności. Zmiany będą publikowane na naszej stronie internetowej.